1.8.2015 PORI KV, tuomari Sean Delmar IRL

Näytelmiin oli ilmoitettu meidän juniorikaarti eli Sofie ja Chaplin, lisäksi mukaan oli saatu Sofien sisko Saarni (MJ I'm Your Dream).

Chaplin oli nyt ensimmäistä kertaa nuorten luokassa, täytettyään juuri 15kk.  Viime kerran 'pienestä kehäpossuilusta' ei ollut tietoakaan - poika esiintyi kivasti ja tuomari tykkäsi. Chaplin oli lopulta PU2 , SERT, vara-CACIB! Huikeaa!! :)
Kolme näyttelyä ja kaksi sertiä kasassa...

Sofie oli avo-luokan toinen saaden eri, sa - mutta ei sijoittunut pn- luokassa tällä kertaa (ei oikein liikkunut normaaliin energiseen tapaansa)
Sofien sisko Saarni oli myös mukana, esiintyen iloisesti mutta silti ihanan hillitysti - saimme Saarnille toivotun ERIn jotta muiden lajien mahdollinen valioituminen onnistuu.
Onnittelut Miira! Ja ISOkiitos Simolle avusta!! 

Tiina oli ilmoittanut Wian (Surin lapsi) ja Tiitun (Surin lapsenlapsi) myös näyttelyyn - Tiitu oli PN4 ja Wia VAL2 (eri sa)
Onnittelut vielä Tiinalle Tiitun hienosta pn-sijoituksesta!

                         *****************


Koko kesä ollaan enemmän tai vähemmän lomailtu - välillä pihatöitä ja välillä merielämää - ihanaa!
Treenit ja näyttelyt ollaan unohdettu kesäloman ajaksi - me ollaan vaan nautittu!! :)


merell%C3%A4%20p%C3%A4ikk%C3%A4rit.jpg

                         
                           ******************


13.6.2015 SALO KR-näyttely, tuomari Leila Kärkäs

Olin ilmoittanut näyttelyyn Chapen sekä Suipan :)

Chaplin (Korsakov's Flash of Magical Joy) näki juuri ennen kehään menoa pentuajan ystävänsä Hinton piiiitkästä aikaa ja siitä johtuen hän "possuili" kehässä pyörien ja juosten häntä töttöröllä :P Leikkimään olisi pitänyt päästä.... Tämä tottakai vaikutti liikkeisiin ja arvosteluun - joten tänään ansaitusti juk2 eh. Pikkupojat on pikkupoikia :) Muutoin arvostelu oli kyllä kivaa luettavaa :)

Rakas Suri-mummeli (Borderiinan Elohopea) oli ilmoitettu mukaan, jotta hänkin pääsee välillä jonnekin näyttelyyn - Suri kun niin tykkää esiintyä :) Suri oli lopulta PN1, ROP ja ROP-VET!! <3
Täytyy sanoa, että on mahtavaa olla Surin kanssa kehässä, varsinkin kun huomaa kuinka Surikin nauttii siitä! Hauskinta siinä on se, että mitä enemmän Surille tulee ikää sitä villimmältä hän tuntuu kehässä :D Suri <3