28.4.2018 Salo, tuomari Jaana Karppinen

Surin kanssa kävimme rallyilemassa Salossa alokasluokassa. Suri oli kovin täpinöissään päästyään kisapaikalle - "vanha kettu" kyllä jo tietää milloin on treenit ja milloin on jotain spesiaalia!
Kisat olivat hallissa, jossa keinonurmi ja sen alla hyvin joustava alusta. Itselläni kun oli vielä pehmeä pohjaiset lenkkarit jalassa, niin hiukan jännitti oman jalkavamman vuoksi tasapainon säilyttäminen käännöksissä. Kisaradalla keskittyminen menikin pääosin oman tasapainon hallitsemiseen, onneksi Suri hoiti oman osuutensa jälleen hyvin mallikkaasti!!
Tuloksena 100/100 pistettä, sijoitus 2 ja RTK1-koulutustunnus!! Suri <3

Vaikkei meillä mitään kisatavoitteita olekaan, niin nyt on tuo rallytokon alokasluokka kahlattu läpi!
Surin pisteet alokasluokista on 100/100p, 97/100p ja 100/100p. Tuo 3pisteen menetys oli oma virheeni - ei Surin! ;) 
Ihan huikean hienoa on ollut harrastaa ja vähän kisatakin Surin kanssa! Olemme molemmat nauttineet täysillä!!
Tuomareiden kirjotuttamat kommentit ovat lämmittäneet mieltä:
* Mahtava suoritus! * Erittäin hieno katkeamaton kontakti koiran ja ohjaajan välillä! * VAU!

Rallytoko on Surin viides laji, jossa se on kilpaillut - Suri <3 <3

26.5.2018 Hanko, tuomari Jaana Karppinen

Jessus kuinka kuuma kisapäivä!! Siitä huolimatta tulokset olivat huikeat!!
Lisähaastetta kisapäivään toi armeijan laivaston tykkiharjoitusammunnat lähistöllä - kisapaikalla koko maa tärisi useaan otteeseen. Sen verran kovia jokainen pamahdus oli, että sitä säpsähti itsekin. Onneksi koiramme eivät niistä välittäneet, muutama muu kisaaja joutui valitettavasti poistumaan koiransa kanssa paikalta ennen suoritustaan... 

Olin ilmoittanut Surin ensimmäistä kertaa avoluokkaan, Sofien ensimmäistä kertaa alokasluokkaan ja sain vielä ylipuhuttua Marjonkin lähtemään ensimmäistä kertaa kisaamaan Flynnin kanssa - vaikka tiedossa oli, että parivaljakko on vielä kovin kesken.

Suri-mummeli 12vee oli innoissaan ja teki jälleen upean suorituksen! Tosin mummeli "hiukan" liioitteli hypyn kohdalla - loikka oli valtava vaikka hyppy itsessään hyvin matala :D :D Olen niin onnellinen, kun hänellä oli jälleen hauskaa!!
Tuloksena 100/100 pistettä ja luokkavoitto!! Tuomari sanoi kovasti tykänneensä Surin virheettömästä työskentelystä! <3

Sofien olin tosiaan myös ilmoittanut kilpailemaan - hiukan extempore...treenejä takana vain muutamia...ja pieniä ongelmia remmin kanssa - sen repiminen kun on ollut yksi palkkausmuoto :D :D
Radalla Sofie oli energinen eikä pitkäksi venynyt kuuma kisapäivä hyydyttänyt häntä kyllä yhtään. Sofie oli mahtava - kaikki tehtävät hän suoritti todella nopeasti ja tarkasti, puhumattakaan siitä upeasta seuraamisesta mitä hän teki! Vaikka itse sanonkin, niin se oli wau! Tuloksena 100/100 pistettä ja luokkavoitto sekä tuomarin kehut suorituksesta!!
Sofie voitti seuraavaksi tulleen yli 4:llä sekunnilla... :D

Marjon ja Flynnin tulos oli tällä kertaa alo0 - alku hiukan takkusi nuuskuttelujen ja epätarkkuuden vuoksi, jonka takia Marjo teki harjoittelemisen/tulevaisuuden vuoksi viisaasti ja uusi liikkeet - näistä kertyi sen verran miinuksia, että tällä kertaa ei tullut tulosta. Alun jälkeen loppurata sujui kuitenkin mallikkaasti ja yhteistyö näytti kivalle. Ei muuta kuin lisää treeniä ja uudelleen kisaamaan!

Lähtölistoilla oli myös Sofien sisko Saarni, joka Miiran kanssa oli aamulla tehnyt upeaa työtä MES-luokassa 97/100 pistettä ja luokkavoitto!! Onnea vielä kerran!! <3