Sofie on treenannut kesän ja syksyn aikana agilitya  - toiveissa on startata agilitykisoissa loppuvuodesta. 
Sofie on käynyt myös paimentamassa, Sallan hyvässä opissa :) Pikkupuuhkahäntä on kivasti syttynyt lampaille ja ottanut isoja askeleita eteenpäin - katsotaan mitä saadaan tulevaisuudessa aikaiseksi ;)

Tokoa ollaan treenailtu ja kisoihinkin pitäisi jossain vaiheessa mennä.
Pääsimme Sofien kanssa nuorten koirien tokorinkiin, joka on meille todella huikea juttu! Tästä valinnasta saimme lisämotivaatiota treenailuun, vaikka tuon isolla työmoottorilla varustetun pikkutirrin kanssa on aina kiva treenata :)
Muutamissa näyttelyissäkin, mm bordercollieiden erikoisnäyttelyssä (ERI SA JUK1) ja Maailman Voittaja näyttelyssä (ERI) pyörähdettiin -  kivoja arvosteluja tullut kaikilta tuomareilta.

Tässä on yhteydessä on mainittava, että Sofien isä "Falco" Sterling IDare To Touch oli PU2 Maailman Voittajanäyttelyssä Helsingissä eli ison maailman mukaisesti res.World Winner-14 - Onnea Heli!!!! :)

Rakas mummokoira Suri on elämänsä kunnossa <3 Surin kanssa ollaan tokoiltu ja treenattu myös jonkin verran agilitya - ajatus olisi päästä kilpailemaankin molemmissa lajeissa vielä tämän vuoden puolella :)
Suri on myös pyörähtänyt muutamassa näyttelyssä tyttärensä Sofien kanssa, joista hienoja arvosteluja vaikkakin hän on ollut muutaman kerran hieman liian suuri tuomareiden makuun... Surin kanssa ei ole enää sen kummempia "näyttelytavoitteita", silloin tällöin käydään kehässä pyörähtämässä - Suri selkeästi nauttii esiintymisestä, varsinkin niistä liikeosioista jos kehä on iso :)

Chero ollut osan kesästä levolla / kevyemmällä liikunnalla loukattuaan hieman itseään. Onneksi ei ollut mitään vakavampaa kyseessä ja poika on jälleen elämänsä kunnossa! :)  Kun kerran käytiin "tutkimuksissa" niin otatimme selkäkuvatkin samalla ja selkä on priima!
Chero kävi myös Maailman Voittajanäyttelyssä Helsingissä, jossa sai erin ja kivan arvostelun.


Suri%20ja%20%20Chero%20laiturilla.jpg

Surin pentujen kuulumisia :)

Surilla on nyt 3 valioitunutta lasta: "CIB-Elli" sekä tuoreet Suomen Muotovaliot Wia ja Walla!

Wiasta tuli samalla Surin ensimmäinen jälkeläinen joka on tuplavalio! WAU! <3


Wian (B. Gemma) nimen edessä komeilee tästä lähtien FI MVA & FI TVA & BH
Paljon Onnea Wia ja Tiina!! <3

Wian sertit: 
3.6.2012 Lohja, tuomari Maija Heinillä: eri, sa, SERT, PN1, VSP
26.7.2014 Porvoo, tuomari Päivi Eerola: eri, sa, SERT, PN1, ROP
6.9.2014 Hki, tuomari Tony Jackson: eri, sa, SERT, PN2 -> FI MVA!!

Walla (B. Gladys) kävi 26.10.2014 luonnetestissä 155p + laukausvarma -> FI MVA!!
Paljon Onnea Walla ja Sofia!! <3

Wallan sertit:
11.8.2012 Helsinki, Päivi Eerola
24.5.2014 Järvenpää, Jaana Hartus
23.8.2014 Kouvola, Petr Rehanek


Ryti (MJ Dream Lover) ja Marjo aksailevat näyttävästi agilityn 3-luokassa - muutamia nollia on jo "plakkarissa" ensi kesän SM-kisoja silmällä pitäen :)

Saarni (MJ I'm Your Dream) ja Miira harrastavat mm agilitya, jossa harjoitukset kulkevat hienosti. Ehkä heidät nähdään jossain vaiheessa kisakentilläkin :)

Zinna ja Ammi treenaavat tällä hetkellä tokoa - tulevaisuuden suunnitelmissa on korkata kisaurakin jossain vaiheessa. Myös BH-koe on ajatuksissa :)

Hugo (MJ Dare To Dream) ja Minna hakuilevat, tokoilevat ja aksailevat - kivaa on, oli laji mikä tahansa ja sehän on pääasia! :)