LA 15.11.2014
Piiiitkästä aikaa jäljestämässä. Monen monta kertaa on pitänyt ja pitänyt mutta muut kiireet ovat sotkeneet jäljelle menon. Nyt kun vihdoin päästiin, niin olipa kivaa!! Sofie teki tarkasti ja rauhallisesti hommia - nuori neiti jäljesti erittäin keskittyneesti ja syvällä nenällä. Hieno pikku-Soppa! <3

Suri ei meinannut pysyä nahoissaan, kun ymmärsi minne oltiin menossa ja mitä hän pääsi pitkästä aikaa tekemään :) Intoa piisasi vanhaan malliin. Jos jostain haluaa nipottaa, niin tarkkuudessa olisi ollut hieman toivomisen varaa - mutta itsellä nuo kriteerit ovatkin aika kovat... Ja tarkkuuteen voi hieman vaikuttaa se ettei viime kaudella ajettu yhtä jälkeä enempää.... On se Suri vaan on pätevä! Oli taas niin huippua ajaa jälkeä Surin kanssa! <3

SU 16.11.2014

Suri pääsi yli puolen vuoden tauon jälkeen agilitykisoihin - voi sitä mummokoiran iloa ja onnea kun hän pääsi kisaamaan! :)
Tuloksena tänään tuplanolla - molemmat sijoilla 6,  hyppäriltä harmittava vitonen rimasta, muuten hieno ja sujuva rata.

Vähän sitten mietittiin, että josko sittenkin kesällä Ouluun.... Jos Suri pysyy kunnossa, tykkää edelleen agilitysta ja harvakseltaan kisaamalla saadaan nollat kasaan niin EHKÄ sittenkin pitäisi miettiä agilityn SM:iin menoa :)
Kaikki kuitenkin tehdään "Surin ehdoilla" :)

Sofien kanssa olimme sunnuntaina nuorten koirien tokoringin valmennuksessa Kirkkonummella, Niinun uudessa hienossa hallissa.
Saimme taas repuntäydeltä uusia treenivinkkejä :)
Kiitos koko porukalle opettavaisesta päivästä! Etenkin ISOKIITOS Ansu Leimanille, jonka idearikkaassa koulutuksessa oli jälleen kerran mahtavaa olla! :)

Sofien sisko Saarni starttasi Miiran kanssa agilityn 1 luokassa,
tuloksena upea voittonolla! Onnittelut heille!!