AGILITYA...

Sofie
on aloittanut kisaamisen virallisissa agilitykisoissa!

Ekat kisat Soppa kävi Anun kanssa 4-5.9.2014, tuloksena hyllyjä ja pari 5 virheen rataa. Radat sujuivat hienosti vaikka tuloksilla ei juhlittu :)

Seuraavat agilitystartit olivat 19.10.2014 ATT:llä Turussa.
Eka rata oli hieno nolla vikalle esteelle asti...siinä ajanottolaitteen reunalla painona ollut pussukka näytti Sopan mielestä lelupalkalta joten hän rynnisti sinne eikä siis heti hypännyt estettä, joten siitä harmillinen kielto (5virh). No nämä ovat näitä nuoren koiran työtapaturmia :) Seuraava rata oli jälleen muuten hieno nolla, mutta pieni livahdus väärään päähän putkea ja siitä hyl.
Vikalta radalta sitten nollavoitto ja luva! :) 
Treenattavaa toki löytyy mm kepit ja kontaktit ovat vielä hitaat - niissä annetaan toistaiseksi turhan paljon tasoitusta muille...muutoin pikkupuuhka etenee radalla ihan näppärästi :)

Video nollavoitto radasta:

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YKVnFjpeGXY


TOKOILUA...
 
25.10.2014 Kirkkonummi - Piiiitkästä aikaa tokoilemassa kisoissa :)
Olin ilmoittanut "reippaasti" molemmat tytöt samaan kisaan,  Surin EVL:ään ja Sofien ALO-luokkaan.
Kisat alkoivat EVL-luokalla, johon osallistuivat myös Surin Wia-lapsi ja Tiina.

Paikallaolojen jälkeen liikkeet tehtiin kahdessa osassa, joten jännittää sai siis kahteen kertaan ;) Ei vaan! Kisat eivät jännittäneet jostain syystä ollenkaan, kenties sen takia ettei ollut minkäänlaisia odotuksia tulosten suhteen. Surillahan oli juuri päättynyt juoksu, eikä me treenailtu juoksun aikana. Menimme siis kisaamaan "treeniajatuksella" ja nauttimaan yhdessä tekemisestä :) Muutamia pieniä mokia tuli itse tehtyä, ja osittain niiden takia lähti pisteitä. Mokattua tuli lähinnä rutiinin puutteen vuoksi. Anyway...Kivaa meillä kuitenkin oli! :)

Pisteitä kertyi yhteensä 285 ja KP, sij.2!!
En oikein edes heti tajunnut, että me oltiin tosiaan saatu ensimmäinen EVL1-tulos ja vieläpä ihan kiva sellainen, kun Tiina tuli tuulettamaan meidän luokse! :D  JES!! Siitä sitten lähti myös TVA-kello käyntiin... :)

Wia ja Tiina tekivät myös hienon ykköstuloksen 279pistettä, sij.3. Onnittelut!! :)
Heilläkin oli ollut vajaan puolentoista vuoden tauko kisaamisessa, Wian pentuprojektin vuoksi. 
 

Suri%20EVL1%20tulos%20KKK%20toko.jpg

kuva EVL:n palkintojen jaosta


Voittajaluokassa kisasivat Wian sisko Elli ja Mia. Heille tuli muutamia "kalliita työtapaturmia", jonka takia tällä kertaa ei tuloksilla juhlittu. Joskus sitä vaan käy niin ja sille ei voi mitään - Ellillähän on jo VOI1-tulos, joten he kyllä osaavat ;) Ei muuta kuin uutta kisailmoa vaan menemään! 
 
Pikku-Sofie joutui odottamaan koko päivän kisapaikalla alo-luokan ollessa viimeisenä ja Soppa vielä luokassaan viimeisten suorittajien joukossa. Oma jalka taas kenkkuili...horjahdin juuri ennen seuruun alkamista ja tallasin Sopan etutassun päälle oikein kunnolla :( joten pikkutirrin fiilis ei tainnut olla kovin kiva... Itseäni ei jännittänyt, lähinnä olin jo hiukan väsy pitkästä odottelusta. Taisi olla viimeinen kerta, kun ilmoitan molemmat tytöt samoihin tokokisoihin...

Sofie teki ok työtä vaikkei ollut oma sähäkkä itsensä - saatiin kuitenkin ihan kelpo ykköstulos 173pistettä ja menolippu avo-luokkaan :)

*** Illalla tuli tekstarilla iloisia uutisia Marjolta! Sofien veli Ryti ja Marjo olivat saaneet Lohjan agilitykisoista 25.10.2014 ensimmäisen hyppy-SERTin!!
Niin lähti hyppyvalio-kello käyntiin!! Onnea vielä teille taitaville!!

Marjo ja Ryti ovat jo keräilleet hienosti muutamia nollia kolmosluokasta - tähtäimenä taitaa olla ensi kesän agilityn SM:iin osallistuminen ;)
 

Ryti epiksissä syyskuussa 2013
Ryti%20agilityssa%20syysku%202013.jpg